Färgglada och välkomnande barnmattor

”Torka av dig skorna innan du går in”, ”torka av dig skorna innan du går in”, ”torka av dig skorna innan du går in”. Ja, det kan bli lätt tjatigt efter en stund. Men hur vore det då ifall man istället gjorde detta kontinuerliga lilla bestyr till en lek istället? Och någonting som uppmuntrar med en trevlig liten välkomsthälsning? Berendsens barnmattor är tillverkade med exakt samma syfte som alla andra entrémattor från Berendsen. Men det finns också en tydlig skillnad. Den skillnaden ligger förstås främst i målgruppen och Berendsens barnmattor är därför speciellt anpassade för att lämpa sig mycket väl in på skolor, förskolor, lekhörnor eller lekplatser inomhus och liknande lokaler för barn och där barn vistas.

Barnmattorna från Berendsen erbjuds i två olika storlekar för att de lättare ska kunna passa in i just dina tilltänkta lokaler och finns också med sex olika, färgstarka, fantasifulla och lekfulla motiv. Mattorna är antistatiska, samlar effektivt upp smuts, damm och fukt, och skyddar samtidigt golvytor från onödigt slitage och besparar dig därför indirekt höjda kostnader för städning och underhåll.

Genom Berendsens mattservice sparar du dessutom en väldig massa tid och får dessutom en liten bonus i form av kontinuerlig växling av mattornas motiv, motiv utformade för att stimulera barn, och även som ett försök att undvika det annars ofta upprepade ”torka av dig skorna innan du går in”.

Klicka vidare in på Berendsen.se för att få reda på mer om Berendsens barnmattor med motiv i fyrfärgstryck.