Hyr allt inom event, kök till vanlig fest

I uthyrningsbranschen är nödvändigt att utöver artiklar så som möbler, tält, mm finns det att hyra även köksutrustning och här utmärker sig Table med kanske det bredaste sortimentet som går att offerera. Här finns allt som är anpassat till både de privata såsom de professionella verksamheterna. Det kan gälla allt inom tillagning, varmhållning, kyla eller köksredskap.

Ugnkategorin erbjuder olika varianter som varmluftugnen 6 bleck med alternativet varmluftugnen 13 bleck, kombiugnen 8 bleck som också har en variant på 13 bleck, sedan har man spisar med 2, respektive 4 plattor i rostfritt stål.

Table innehar dessutom annan utrusning till uthyrning såsom kokgrytor med olika kapaciteter, från 50 liter upp till 100 liter och där gryta står på hjul för en mycket smidigare förflyttning, grillar som gasolgrillen eller kolgrillen och det bredda sortimentet av kyl-och frys. I kylsgruppen finns att hyra restaurangskylet på 60 cm och det på 80 cm, bänkkylet i rostfritt, utrustat med två lådsektioner och en stor arbetsyta, också i rostfritt, sedan har man frysskåp i 60-och 80 cm varianter samt frysboxar.

Till allt detta följer köksutrustning som t.ex. Bas, Mix eller Volym som bara en bråkdel av allt Table har att erbjuda i köksutrusningssortimentet.